BINNENTEGELS

De juiste vloer- en wandtegels kiezen is niet simpel, je moet met verschillende factoren rekening houden. Welke ruimte wordt het meest gebruikt? Worden er snel vlekken gemaakt? Is de ruimte groot of klein? En we kunnen zo nog wel even doorgaan. Wij adviseren graag keramische tegels, deze hebben weinig onderhoud nodig en kunnen al eens tegen een stootje. Het is ook een plusplunt dat ze heel duurzaam en betaalbaar zijn.

De tegels moeten niet alleen mooi zijn maar moeten ook binnen het interieur passen. In een kleine ruimte kan je kiezen voor grote tegels, waardoor er weinig voegen zijn en de ruimte groter lijkt maar in kleine ruimtes zoals toilet of inkomhal kan je natuurlijk ook een statement maken met patroontegels of kleine formaten.  

Wil je graag een gezellige sfeer creëren, dan kan je opteren voor parkettegels of tegels met een natuursteenlook. Tegenwoordig zie je amper verschil tussen een echte natuursteen en een keramisch alternatief.

Keramische tegels zijn ook ideaal in combinatie met vloerverwarming. Ze zorgen voor een goede geleiding van de warmte. Je moet hierbij natuurljik wel de juiste bouwtechnische regels volgen, maar daar helpen we je graag bij. Zo kan je eindeloos van jouw vloer genieten.

Wij hebben ook een groot aanbod in keramische platen, deze zijn ideaal voor het bekleden van douches en badkamers. Door de verschillende XXL formaten zoals 3m x 1m zijn er maar een aantal voegen waardoor ze een stuk onderhoudsvriendelijke zijn.