Westdorp 69A - 8573 Tiegem

056 68 05 89
Tips & Tricks
Vloeren Dhondt Showroom Tiegem Tegels Vloeren Wanden

01 FAMILIEBEDRIJF

Vloeren D’Hondt is een sterk familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het tegelplaatsen en -zetten. Ondertussen zet de tweede generatie die trend verder op dezelfde basis van kwalitatieve materialen en plaatsers.

Ze kreeg al snel de reputatie een perfecte uitvoering volgens de regels van de kunst te realiseren.

De familie D’Hondt is gepokt en gemazeld in het vak. De stiel werd geleerd door het leggen van vele vierkante meters, vooral bij bedrijven en in de projectbouw. Het is die expertise (van chape tot afwerking) die nu ook ter beschikking staat van de particuliere bouwheer.

Vloeren Dhondt Team Tegels Vloeren Wanden Wandtegels

02 OVER HET TEAM

Op vandaag runnen zaakvoerder, Bart D’Hondt, en zijn echtgenote Sofie, het bedrijf. Bijgestaan door een team van 11 uitstekende en vakbewame tegelzetters aangevuld met 2 gespecialiseerde dekvloerplaatsers (chape). Onze teams zijn echte specialisten met vele jaren ervaring op de teller. Zij kennen de knepen van elk onderdeel van de stiel door en door en leveren tiptop werk. 3 bedienden die de projecten opvolgen en de administratie en boekhouding verzorgen maken het plaatje compleet.

Vloeren Dhondt Kwaliteit Tegels Vloeren Wand

03 KWALITEIT

Wat we ook doen, we doen het goed. We werken daarvoor met de beste mensen en de beste materialen. Orde en netheid staan daarbij hoog in het vaandel. Iedereen heeft graag dat alles er pico bello uitziet, ook als de vakmannen langsgekomen zijn. Afval nemen we overigens terug mee om het op een correcte en milieuvriendelijke manier te sorteren en verwerken.

Onze werknemers zijn de beste ambassadeurs voor het bedrijf. Voeg daar nog een doorgedreven klantenservice en een inspirerende showroom aan toe en u weet dat u hier aan het juiste adres bent voor de inrichting van uw woning of bedrijf.

Ons motto? Met passie gevloerd!

ONTDEK ONZE DIENSTEN

04 SHOWROOM

In onze ruime showroom ontdekt u binnen- en buitentegels in alle stijlen, formaten en diverse materialen. Laat u inspireren en ontdek een waaier aan mogelijkheden.

U kan er in een huiselijke en gezellige sfeer rustig uw keuze maken.

Naast het rijke aanbod aan tegels, presenteren we ook heel wat informatie over profielen, vloermatten, afwateringssystemen, …

Momenteel werken we enkel op afspraak, u kan hiervoor contact opnemen via 056680589 of mailen naar info@vloerendhondt.be

Openingsuren:
Maandag : 09.00 – 12.00 en 13.00 – 17.30
Dinsdag : gesloten
Woensdag : 09.00 – 12.00 en 13.00 – 17.30
Donderdag : gesloten
Vrijdag : 09.00 – 12.00 en 13.00 – 17.30
Zaterdag : 09.00 – 13.00
Zondag : gesloten

DE ERVARING

 

Door onze ervaring en groei van het bedrijf zijn wij er in de loop der jaren in geslaagd om in vloerwerken klasse te bereiken. Dit wil zeggen dat wij in de openbare aanbestedingen gespecialiseerd zijn in de uitvoering van kleine en grote werken.

Onder realisaties vindt u enkele van onze projecten in openbare aanbesteding terug.

CONTACTEER ONS

Hebt u vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij proberen uw vraag zo snel als mogelijk te beantwoorden.